Vsi se moramo registrirati na povezavi – https://www.gettertools.com/ts1.travian.ba.3/Truppentool/Join/DmWTr6tA – to je povezava z direktnim dostopom, do naše alianse.

Kdor je pozabil ali še ni nikoli uporabljal TT (trooptool), bom napisal kratka osnovna navodila.

Registracija:

Ko kliknemo navedeno povezavo, se desno zgoraj registriramo pod Novi račun (tisti, ki še imate stari račun, se boste znašli). Pod GT2 račun si izberemo uporabniško ime za stran Getter Tools 2, pod Travian račun pa vnesemo ime računa na Travian serverju.

Vnos stanja vojske:

Po uspešni registraciji kliknemo povezavo Trooptool. Nato na levi strani pod oknom Moj račun odpremo Vojska in gremo malo nižje do polja PLUS okno pregleda enot. Na Travian računu odpremo stanje vojske – https://ts1.travian.ba/dorf3.php?s=5, nato damo ctrl+a in ctrl+c (označimo in kopiramo), gremo nazaj na TT, kliknemo v prazno belo polje in damo ctrl+v (prilepimo). Na koncu še kliknemo Členitev. S tem smo vnesli stanje svoje vojske.

Vnos stanja heroja:

Za vnos heroja je podobno. Gremo zopet pod Moj račun in odpremo Moj heroj. Nato gremo podobno kot pri vojski na Travian računu pod heroja, pazimo, da imamo lastnosti (Osobine) odprte, nato zopet ctr+a in ctrl+c, gremo nazaj na TT ter v prazno polje zopet ctrl+v in členitev. S tem smo vnesli status heroja.

Pod oknom Aliansa najdete razne stvari, kot je razvrstitev herojev, stanja vojske, zemljevid in ostale stvari… Samo uporabne stvari.