NEZNANI – ZMAGOVALCI BA1 SERVERJA

Z velikim veseljem sporočamo, da smo Neznani zmagovalci BA1 serverja!

Ob 12:54 se je položil še zadnji kamen pri gradnji našega čudesa sveta in s tem oznanil, da smo Neznani prvi dokončali gradnjo in zmagali ta server.

Kaj naj rečem za ta server! Vsaka čast celotni ekipi! Vsak igralec je dodal zidak k delu, ki smo ga letos izpeljali z največjo oceno.

Malo, da ponovim zgodovino.

ZAČETEK
Začeli smo samo kot Slovenci – le 23 igralcev. Prišli smo se zabavat le najbolj povezani igralci iz preteklih skupnih serverjev. A že 60-65 dan, dober mesec pred artefakti, smo se povezali z nekaterimi Bosanci (nekaterim je razpadla aliansa, z drugimi smo navezali stike za boljše sodelovanje v eno alianso). Vseh teh 13 Bosancev se je izkazalo za izjemne prijatelje, več kot prijatelje. Bili smo izjemno povezani. Vedeli smo, da jim lahko zaupamo tudi akcije, katere so kasneje izpeljali z odlično oceno. Postali so naši. Samo naši bratje in sestre, v igri!

TMT
Vsekakor pa nismo bili sami. Ob nami je bil izjemni TMT. Niso bili močna ekipa, ampak so iz dneva v dan rastli. Pripravljeni so bili takoj priskočiti na pomoč, pa če prav le z majhnimi stvarmi. Kar smo se dogovorili, so storili. Vsaka čast ekipi, ki je doživela veliko hudega na serverju in na koncu končala na vrhu. Skupaj z nami na vrhu WW-ja , levela 100.
Še enkrat hvala TMT-ju.

AR

TEFAKTI
Prišli smo v fazo artefaktov. Pripravljeni po najboljših močeh, kot to vedno storimo. Veliko dobrih artov smo vzeli pod streho Neznanih (trener, dieta, nogice, trdnost…)…

AKCIJE
Le te so se vrstile iz tedna v teden. Bile so po Vaši zaslugi Ekipa Neznani, prava nočna mora Retromaniaca in Smagi, predvsem pa celotnega BDSM-ja. Čestitke tudi njim.
Še prej pa ne pozabimo majhno ekipo TURKOV. Le 2 akciji in TURKI so bili prisiljeni izbrisati račune. Odvzeli smo arte in porušili metropole. Po TURKIH, smo pa imeli le eno v glavah. Izbrisati BDSM. Zloglasne velikane, kot ekipo, kot posameznike. Vsaj tako so si rekli pred našimi napadi.
Minevali so dnevi, tokle in brisale so se metropole:
Just For fan – Capital F. – Mines20 – Zec – Ami002(off vas ostalo na 40 popa) – karabaja – marrko(TMT-ostal na 21popa) – S&S (metra ostala na 54 popa-ubili 170k bunker) – mirzijan(TMT) – Muvekkit – Ami002 (off vas ostala na 150 popa- ubili 320k pehote in 40k konjev – CK: kamnoceors + Dannon – Trekt – Memo….+ ogromno rušenj v metre in supporte v SOLO AKCIJE!

VOJSKE OFF
Delovali smo tako, kot se spodobi. Še enkrat v imenu vodstva pohvala vsem offerjem za akcije. Naredili so veliko veliko, toliko, da celo našim Ovnašem in Crushom, ni bilo potrebe rušiti ničesar, saj smo od BDSM prevzeli WW še preden se je začela gradnja. RO No1 pa, kot so se hvalili o zaneslivosti in moči, pa ne bomo komentirali, ampak smo jim še 1x več pokazali, da na lepe oči brez dela in dokazil o sodelovanju pa ne pustimo zmagovati. Zato smo tudi njih podrli v času WW gradnje.
Vseeno pa Aiwa, Julius, skills – pohvale za izjemno klikanje offov za rušenje WWja. Padajo rekordi. Vsaka čast Vam in ostalim napadalcem.

OBRAMBA
Pa da ne pozabimo, na naše pridne BRANILCE alianse. DEFF je sveta Vladar! Žal, ta server ni bilo veliko napadov, le poredki so pred izbrisi imeli pogum napasti nas. Drugače, pa smo klikali in samevali z deffom do WWja. Z občasnimi pomočmi TMT-ju, pri lovljenju BDSM-ja.
Tudi pri obrambni vojski so padali rekordi klikanja. Vsaka čast vsem. Prav vsakemu posamezno. Eni več, drugi manj ali še vedno veliko več, kot ponavadi. Tako, da ja sliko o deffu bomo imeli na koncu. Bomo videli kaj smo uspeli naklikati. Vsekakor pa za ekipo z majhnim številom članov, smo presegli pričakovanja. Še enkrat BRAVO!

ČUDO SVETA
WW- o tem pa ni veliko za rečt. Hvala Žigi in Markoju, da sta se trudila s pomočjo mene skrbeti za žito, vsak dan, vseh 25 dni gradnje. Napadov nimamo razen stalnice NATARJEV. Z lahkoto na level 100 torej!