NEZNANI – ZMAGOVALCI BA2 SERVERJA – 2019/2020

Travian 2019-2020

Spoštovani igralci/igralke alianse NEZNANI!

Prišel je čas, ki mu rečemo KONEC! Konec pomeni, da smo na koncu tega serverja. Server, ki smo ga ZMAGALI!

Pa da preletimo malo zgodovino:

Na server Balkans2, ki je postal združitev vseh balkanskih serverjev, smo prišli z malo drugačnimi nameni, kot se je na koncu izšlo. Prišli smo se zabavat, igrat, družit,…a na koncu smo zmagali!

Kvadrant -/-, ki je naš domači teritorij zadnjih nekaj server-jev, ni bil videti tako enostaven. Dobili smo HUNTERS(Grke) alianso, ki se je hitro razvila. Kot vedno do artefaktov precej miren server, ko pa poberemo artefakte, se igra šele pošteno začne! Napadi na Hunters alianso so se začeli takoj po artefaktih, vendar aliansa Hunters ni zdržala dolgo. Vsega skupaj 20 dni. Torej v manj kot mesec dni, so Grki bili primorani izbrisati celotno alianso. Da ne pozabim, na prazne poskuse(napadov) Grkov na nas, še preden so bili računi izbrisani in izjemno delo naših OBRAMBNIH igralcev, ki so ujeli vse napade in postavili trden ZID pred alianso!

Po vojni z Grki, nismo počivali, saj smo z mislimi bili že pri naših stalnih sovražnikih GDP&Co. Smagi že 3 leta sanja, kako premagati Neznane, a bo morala počakati še kakšno sezono več. Vsega skupaj 21x izbrisana metropola, 1x izbrisana off vas, ukradenih 10 artov. Kaj drugega jim ni preostalo, kot razpad alianse GDP&Co.

Med temi napadi na GDP&Co., smo se tudi z CN odločili, da WW-ja ne gradimo skupaj, ampak vsak za sebe( od začetka je bil mišljen le en WW, med nami in CN alianso).
Zakaj vsak za sebe, saj bomo vidno počistili server. In seveda mi smo +/- uničili, oni so pa lepo hranili +/+ pri življenju, da so lahko tako BULGARI, kot DELTA gradili vsak po 1 WW. S tem, je tudi na koncu propadel ves dogovor o zavezniku z CN, saj kot smo celoten server videli, smo celotni server proti vsem bili skoraj sami. Le tu in tam kakšen napad drugih!

Pa pustimo to zgodovino.

Server smo zmagali in to je važno.

Najprej pa bi se zahvalil vsem skupaj, za izjemno borbo, tako v napadu, kot v obrambi. Predvsem obramba si zasluži vse pohvale, saj na koncu odloča prav deff o kralju WW-ja!

Vse zahvale gredo izjemnim odigranim akcijam, med celotnim serverjem. Še nikoli nismo tako dobro rušili (skoraj vsemi preživetimi offi), ter odpravili kar 2 kvadranta -/- in +/-.

Prav tako pohvale po končanih akcijah in Planu B, da vsi količinsko nadgradimo vojske za rušenje WW-ja.

Vsa čast tudi offer-jem za na WW! Z novim rekordom ob ustanovitvi alianse (Neznani) na izdelavi oblegovalcev (40.547 -U&Ž).

Prav posebna čast, pa gre vsem deffer-jem, ki so garali in hranili, da je pravzaprav bilo, kot je bilo. ZMAGA! Saj še vedno je vsem jasno/znano, da na koncu odloča OBRAMBA (količina deffa) v WW-ju. In le tega je bilo 7M (7.000.000 ob ključnih napadih). Vključno z še enim novim rekordom v obrambi ob ustanovitvi alianse Neznanih (514.08521.765 – Stari).

Da ne pozabimo še na 3 “MUŠKETIRJE”, če lahko tako rečem(v hecu), ki so pazili na WW. Pravzaprav, noben vojak ni umrl. Skozi celotno gradnjo od 2M do 3.5M minusa porabe in vsega skupaj 1M žitnica, mislim da tu ni druge kot to, da rečemo kapo dol za ta čas in željo po tem uspehu aliansi in zmage!

Na WW-ju so bili: AnarhistFallen AngelSAS

Pravzaprav, VSA ČAST prav vsakemu posamezniku. Vsak je dal težki kamen na Čudo Sveta, da smo zgradili ta “stolp”, na katerega smo lahko ponosni, kot aliansa Neznani!

Tudi novinci, ki letos prvič igrate z nami, zaupal sem Vam in zaupanje ste unovčili na polno. Več kot 100%. Upam, da ste zadovoljni z alianso. In da še kdaj zaigramo skupaj.

Zahvala gre tudi našemu krilu Neznani., ki so se uvajali, pomagali kolikor so lahko!

Hvala še enkrat.

lp, Matej(Vikings)