NEKAJ NOVOSTI PRI TRAVIAN: LEGENDS

Travian: Legends novosti

Predstavljamo nekaj novosti, ki so jih uvedli v igri Travian: Legends.

Prva novost je zbiranje surovin pri heroju. Ko osvojite surovine na opravljenih nalogah iz seznama nalog na začetku igre, iz dnevnih nalog  ali jih osvojite na dogodivščinah, gredo te sedaj med invertam opreme pri heroju in ne direktno v skladišče oziroma žitnico. Surovine lahko porabite v katerkoli naselju, pomembno je samo, da ste v tistem naselju, kjer želite surovine porabiti oziroma jih prenesti željeno količino v skladišče in žitnico.

Druga novost so nepretečene dogodivščine. Do sedaj so imele dogodivščine čas trajanja, ko je ta čas potekel, je dogodivščina izginila iz seznama. Od sedaj naprej vse dogodivščine ostanejo. Je pa en trik in sicer: če bi se dogodivščina varčevala za kasnejši čas, ko je heroj močnejši in so nagrade večje, boste za prve dogodivščine prejeli nagrado, ki je bila namenjena takrat, se pravi ne bo nič večja.

Tretja novost je ozdravitev heroja na 100%, ko doseže novo stopnjo. Toda, pozor, če heroj pri nalogi umre, ga bo potrebno oživeti. Pred nalogo, pri kateri se vidi, da se bo stopnja heroja povečala, je dobro heroja nekoliko pozdraviti, toliko da preživi.